Tuesday, October 6, 2020

Mitsubishi припинить виробництво позашляховика Pajero. тепер остаточно

 Mitsubishi Motors в 2021 році остаточно припинить виробництво позашляховика Mitsubishi Pajero

Ще в квітні 2019 японський офіс компанії представив фінальну версію Pajero Final Edition, яка продавалася лише на внутрішньому ринку. А в жовтні в Росію завезли останню партію легендарної моделі. Поки Pajero ще випускається на експорт, але попит продовжує падати. У зв'язку з цим в Mitsubishi Motors вирішили остаточно припинити виробництво позашляховика з метою оптимізації.

При цьому компанія не тільки зупинить збірку Pajero , але і повністю закриє дочірнє підприємство Pajero Manufacturing в префектурі Гіфу. Сьогодні завод виробляє також кросовер Outlander і мінівен Delica. У рік підприємство випускає близько 63 тисяч автомобілів, що становить 10% загальних потужностей концерну. Після повного закриття фабрики збірка Outlander і Delica буде здійснюватися на інших підприємствах компанії. Чи буде у Pajero наступник - поки неясно. Навіть у відносно спокійні попередні роки Mitsubishi не анонсувала планів щодо наступного покоління.

No comments:

Post a Comment

Mitsubishi перестане випускати перший в світі серійний електромобіль

 Виробництво електромобіля Mitsubishi i-MiEV буде зупинено до кінця поточного фінансового року, який завершується в березні 2 021-го. Про це...