Tuesday, October 6, 2020

Mitsubishi назвала термін появи нового Outlander

 Японська компанія нарешті озвучила дату дебюту наступного покоління

На самому початку 2020 го глава Mitsubishi Motors Europe Бернар Луара (Bernard Loire) підтвердив вихід нового Аутлендер в поточному році. Але всім відому кризу перемішав карти виробників. В результаті тепер американський офіс автовиробника заявляє, що наступний Outlander вийде на початку 2021 року, а до дилерів добереться в другому кварталі.

Поки марка не розкриває всіх деталей. У Mitsubishi кажуть, що Outlander стане їх «самим тихим і оснащеним» автомобілем, коли-небудь продавався в США. Дизайн кросовера зроблять в новому стилі компанії, який обіцяє бути «сміливим, агресивним і самобутнім». Очікується, що новинка буде виконана в дусі концепту Mitsubishi Engelberg Tourer 2019 року.

Передбачається, що наступний Mitsubishi Outlander буде побудований на тій же платформі, що і Nissan X-Trail , який дебютував в червні. Він, нагадаємо, створений на модернізованої версії CMF-C. Двигуни теж, швидше за все, буде поставляти Nissan.

No comments:

Post a Comment

Mitsubishi перестане випускати перший в світі серійний електромобіль

 Виробництво електромобіля Mitsubishi i-MiEV буде зупинено до кінця поточного фінансового року, який завершується в березні 2 021-го. Про це...