Tuesday, October 6, 2020

У Mitsubishi поділилися планами на майбутнє

 В рамках прес-конференції, присвяченій відкриттю нового дилерського центру Mitsubishi , представники компанії розповіли про свої майбутні новинки та плани на поточний рік

Що стосується новинок, то першим на ринок прийде рестайлінговий Mitsubishi ASX . Старт продажів запланований на квітень. Модель запропонують з переднім і повним приводом. Оновлений ASX оснастять 1,6-літровим мотором з віддачею 117 кінських сил. Двигун буде працювати спільно з 6-ступінчастою механічною коробкою передач. Також клієнтам запропонують 2,0-літровий агрегат і варіатор. Не менш важливою новинкою стане оновлений Pajero Sport, який добереться до нас в грудні, який буде доступний, як з бензиновими, так і дизельними двигунами.

Якщо ж говорити про ринок в цілому, то тут все неоднозначно. Так, президент компанії MMS Rus, Осаму Іваба, на питання про продажі за перші місяці 2020 року заявив, що результати виявилися дещо гірше в порівнянні з аналогічним періодом попереднього року. У той же час, топ-менеджер відзначив, що ніякої паніки з цього приводу немає. Так, вітчизняний ринок знаходиться в «турбулентному стані», але в Mitsubishi продовжують дотримуватися внутрішнього плану. Зауважимо, що раніше в компанії заявляли про наміри продати більше 35 тисяч автомобілів за цей рік. У той же час, Осаму Іваба поспішив зауважити, що, незважаючи на нестабільність, наш ринок має великий потенціал.

Надії на світле майбутнє підтвердив і Андрій Павлович - голова правління і генеральний директор автомобільної групи «Авилон». Саме дилерський центр цієї групи компаній і був відкритий сьогодні. Варто відзначити, що Mitsubishi став першим японським брендом, який увійшов в портфель «Авилон». Власне, топ-менеджер заявив, що простежується тренд на зростання. Цьому сприяють не тільки велика кількість оновлень модельних рядів виробників, яке заплановане на цей рік, а й деякі інші засоби як, наприклад, стимулювання продажів різними фінансовими програмами, а також поява нових інструментів, наприклад, реєстрації автомобілів в дилерських центрах, що простимулює попит.

No comments:

Post a Comment

Mitsubishi перестане випускати перший в світі серійний електромобіль

 Виробництво електромобіля Mitsubishi i-MiEV буде зупинено до кінця поточного фінансового року, який завершується в березні 2 021-го. Про це...